Gazelle BusinessGazelle Business je veoma efikasno za sve vrste aktivnosti kako u normalnim uslovima tako I u svim esktremnim uslovima rada, I svim vrstama podloga i pruža rešenje za širok niz transportnih zadataka sa najmanjim troškovima.

Pogon 4WD na sve točkove omogućava mu izuzetno lako kontrolisanje I manevrisanje, što omogućava svakom korisniku da svoje usluge može pružiti na najnepristupačnijim mestima, kojim običnim modelima nije bio u stanju da izvrši.

Gazelle Business ima bolju geometrija za prohodnost van puteva u svojoj klasi, poboljšana antikorozivna svojstva, veći hod vešanja, komfornu kabinu, veći hod vešanja, čime je značajno unapređena prohodnost vozila na lošim putevima sa klizavim i deformabiln podlogama.

Kamionska šasija sa U profilima omogućava da se Gazelle Business prilagodi mnogim biznis programima. Visoka udobnost, odlična sposobnost upravljanja, bogata fabrička oprema, pouzdanost i saglasnost sa zahtevnim uslovima eksploatacije, niski operativni troškovi čine Gazelle Business najboljim izborom u klasi lakih komercijalnih vozila.

Svi tipovi Specijalnih vozila bazirani su na Gazelle Business vozilima.