Ko smo mi?


Gaz Group je vodeći
proizvođač komercijalnih vozila u Istočnoj EvropiPoseduje 13 fabrika u 8 regiona. Kontrolni akcionar Russian Mashines Corporacion, deo Basic Element business groupe.

 

Kao najveći proizvođač komercijalnih transportnih sredstava u Rusiji, grupa GAZ, proizvodi oko 420 vozila na dan. Preko 50 000 visoko kvalifikovanih radnika obavlja 5 000 poslova svakodnevno. Glavna tržišta su Rusija, Kazahstan, Belorusija i Turska. Kompanija nastoji da se integriše u globalnu automobilsku industriju i u skladu s tim ostvaruje saradnje sa mnogim proizvođačima.

U saradnji je sa Volksvagenom, Škodom, General Motorsom i drugim renomiranim firmama. Od 2013. GAZ proizvodi- Škodu Oktaviu, Škodu Jeti, Volkswagen Jetta, Chevrolet Aveo i Mercedez-Benz Sprinter Svoje jako liderstvo GAZ drži na nekoliko polja u Rusiji:

Laka komercijalna vozila

Autobusi

Kamioni

Dizelski motori

Rezervni delovi

GAZ GROUP jedinstveni Inženjering centar: 25 godina najbolje škole dizajna u Rusiji - ključ za uspešan razvoj novih proizvoda.

Ceo ciklus razvoja proizvoda: razvoj koncepta, stila, planiranje, prototip, test, modeliranje procesa proizvodnje, upravljanje troškovima.

25 centara inženjerskih kompetencija fokusiranih na razvoj specijalizovanih znanja i tehnologija.

Kooperacija sa specijalizovanim visokim školama i istraživačkim ustanovama, sertifikacionim centarima, državnim strukturama i, što je najvažnije, klijentima.

Kompanija
Interauto