Gazelle NextGazelle NEXT je projektovana od strane ruskih inženjera u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima automobilskih sistema i auto delova. Ovo vozilo je veoma efikasno za sve vrste aktivnosti i pruža rešenje za širok niz transportnih zadataka sa najmanjim troškovima. U proizvodnji vozila porodice NEXT korišćena su najnovija tehnička dostignuća, tako da oni u potpunosti odgovaraju najsavremenijim standardima pouzdanosti, bezbednosti i ergonomije. Prilikom projektovanja vozila i izbora varijanti konstrukcije uzete su u obzir potrebe potrošača, i korišćena su inženjerska sredstva vodećih svetskih proizvođača auto delova.

Gazelle NEXT poseduje jak dizel motor, koji se veoma dobro pokazao u ruskim uslovima. Lagan, kompaktan i ekonomičan motor Cummins ISF 2,8 ima dodatnu snagu i obrtni momenat, I odgovara Euro 5 ekološkom standardu, s prosečnom potrošnjom goriva 10,3 litara na 100km To je omogućilo da se za njega odaberu optimalna podešavanja koja obezbeđuju dug životni vek, odlične dinamične i vučne karakteristike uz nisku potrošnju goriva. Zahvaljujući ovim faktorima, Gazelle Next se bez problema može koristiti u ekstremnim uslovima na putu i ekstremnim klimatskim uslovima, čak i kada je vozilo potpuno opterećeno tovarom.

Proizvođači su veoma ponosni na dizajn vozila. Kroz aerodinamične oblike, oštre linije i precizne proporcije ispoljava se dostojanstvo, sigurnost i unutrašnja snaga. Upravljanje vozilom je isto kao i kod putničkog automobila. Pokretljivost, udobnost pri vožnji, savremeni sistemi aktivne i pasivne bezbednosti, efikasan klima uređaj, prostrana i udobna kabina - sva ova svojstva vozila porodice NEXT obezbediće svojim vlasnicima pravo zadovoljstvo u vožnji, dok cena vozila ostaje najbolja u svojoj klasi.

Kamionska šasija sa U profilima omogućava da se Gazelle NEXT prilagodi mnogim biznis programima. Visoka udobnost, odlična sposobnost upravljanja, bogata fabrička oprema, pouzdanost i saglasnost sa zahtevnim uslovima eksploatacije, niski operativni troškovi čine Gazelle NEXT najboljim izborom u klasi lakih komercijalnih vozila.

Gazelle NEXT će posebno obradovati svoje kupce produženom garancijom od 3 godine ili 150 hiljada pređenih kilometara, kao i 8 godina na karoseriju bez ograničenja kilometraže. Priznaćete da je ponuda vredna pažnje s obzirom na to da je svaki segment na vozilu testiran u više evropskih zemalja (Španija, Nemačka i Švedska) tokom dve godine, dok je cena vozila niža za 30% u odnosu na inostrane konkurente u oblasti komercijalnih vozila! Uz najpovoljniju cenu nadovezuju se i minimalni troškovi održavanja, manji za 50% u odnosu na Evropske konkurente. Visoka funkcionalnost i postojana radna sposobnost zajedno sa niskim investicionim i operacionim troškovima čine ovo vozilo idealnim saradnikom za povećanje vaših prihoda.

Specijalna vozilaMogućnosti nadradnje vozila na osnovi šasije Gazelle NEXT