«Группа ГАЗ» представила легкие коммерческие автомобили на выставке в Сербии
mart 25, 2018
Prezentacija vozila iz našeg programa
avgust 4, 2018
Prikažite sve

GAZelle NEXT i GAZelle Business 4×4 izloženi na DDOR BG CAR SHOW 06

GAZ GROUP, kao deo vodeće industrijske korporacije Basic Element i Interauto, lokalni GAZ distributer predstavljaju GAZelle NEXT i GAZelle Business na beogradskom DDOR BG CAR SHOW koji se održava svake druge godine u Srbiji.

Na svom štandu GAZ Group predstavlja šasiju, kamion sa zadnjim i bočnim otvaranjem sanduka i damper GAZelle Next, kao i kamion sa zadnjim i bočnim otvaranjem sanduka GAZelle Business. GAZ Group je lojalni učesnik sajmova koji se održavaju u Srbiji, a koji se ovoga puta održava od 22-28. marta na Beogradskom Sajmu.

GAZelle Next šasija je predstavljena u produženoj verziji sa jednostrukom kabinom. Osnovna Next šasija podržava preko 300 tipova nadogradnji za specijalizovana vozila, zavisno o potrebama klijenata. Spoljnji delovi GAZelle Next kabine su presvučeni cinkom i antikorozivnim materijalima. Vozilo je obogaćeno plastičnim blatobranima. Svi spojevi i brave su presvučeni antikorozivnim materijalom.

GAZelle Next kamion sa zadnjim i bočnim otvaranjem sanduka poseduje dizajnirani ram koji omogućuje vozilu sigurnost i manevrisanje na teškim i nepreglednim rutama pod punim tovarom. Prednja nezavisna osovina omogućuje lako upravljanje i savršenu kontrolu nad vozilom. Kvalitet upravljanja vozilom i ugrađenim mehanizmom zupčanika zadovoljava standarde najboljih svetskih LCV proizvođača. Sistem dvostrukog kočenja, sa prednjim disk kočnicama povećava prečnik blende koji garantuje trostruku sigurnost.

GAZelle Next damper je projektovan na produženoj šasiji sa kabinom. Gazelle Next damperi savršeno pogoduju za transport i automatski istovar raznih poljoprivrednih proizvoda i građevinskih materijala (pesak, šljunak). Ovakvi damperi su pogodni za vršenje manjih poljoprivrednih poslova imajući u vidu da su malih dimenzija, laki za manevrisanje i mali potrošači goriva. Veliki retrovizori sa električnim grejanjem povećavaju preglednost i smanjuju „mrtav ugao„. Svetla sa Magneti Marelli komponentama imaju veliku svetleću površinu i samim tim bolje osvetljenje puta. Osnovni model je opremljen sa automatskim dnevnim svetlima.

GAZelle Business 4×4 kamion sa bočnim otvaranjem sanduka je predstavljen u opciji kabina i tovarni prostor sa ceradom. Gazelle Business je vozilo sa AWD pogonom i kapacitetom pogodnim za terensku vožnju. Vozilo je opremljeno AWD sistemom koje se uključuje po potrebi. Ova vrsta AWD sistema je veoma pozdana u ekstremnim situacijama. Spušteni mehanizam omogućava kretanje sa malom brzinom pri visokim obrtajima i snažnom snagom motora tj povećava broj obrtaja kada prolazi kroz prepreke, neravne terene, led..

Malo međuosovinsko rastojanje i veliki okretni ugao okretanja točkova obezbeđuje izvrsnu mogućnost manevrisanja GAZelle Business (mali radijus okretanja) na uskim gradskim ulicama.

GAZelle Next i GAZelle Business su opremljeni Cummins ISF 2.8L dizel motorima. Zapremina motora je 2,8 l, snaga – 120 KS, sila obrtaja – 295 Nm.

Leonid Dolgov, GAZ Group, direktor GAZ Internacional, direktor exporta:

-GAZ Group je otpočeo svoju ekspanziju na srpskom tržištu 2015. godine i držimo se tog puta. Lokalni klijenti dobro poznaju naš proizvod i cene ga zbog odnosa cene i kvaliteta, pouzdanosti kao i niske prodajne cene. Na Sajmu predstavljamo modele već poznate lokalnim kupcima kao i GAZelle Next damper kome je nadogradnju radila lokalna srpska firma za nadogradnju. Trenutno radimo na novoj proizvodnoj liniji sa Euro 6 motorima koji će biti pušteni u prodaju u Srbiji u 2019. godini.

PR saopštenje

https://autoblog.rs/blog/auto/domace-trziste/2018/03/24/gazelle-next-i-gazelle-business-4×4-izlozeni-na-ddor-bg-car-show-06