GAZ štand na 54. MSA u Beogradu
Grupa GAZ predstvavlja “Euro-6” standard na Međunarodnom salonu automobila u Srbiji
mart 22, 2019
U Srbiju stigla GAZ komercijalna vozila sa Volkswagen motorima
novembar 6, 2021

U prisustvu uglednih zvanica, poslovnih partnera i prijatelja, 13. juna u glavnom gradu Srbije, Beogradu, naporom ovlašćenog uvoznika i servisera GAZ vozila, kompanije Interauto Čačak i tima zaposlenih u kompaniji GAZ otvoren je novi prodajno-servisni centar za komercijalna vozila čuvenog ruskog proizvođača GAZ.

Okupljenima su se obratili Milija Kostić, vlasnik i direktor Interauta, Elena Šurtigina, direktor prodaje za euro-azijsko tržište GAZ International, Jurij Agapov, načelnik trgovinskog odseka Ruske trgovinsko-industrijske komore u Srbiji i Aleksandar Jovičić, predsednik Gradske opštine Palilula.

Novi GAZ prodajno – servisni centar se nalazi u industrijsko-komercijalnom delu Beograda, kraj magistrale koja povezuje glavni grad Srbije sa južnim Banatom. U novom objektu mogu da se servisiraju i izlože ukupno četiri vozila iz GAZ-ovog lakog, distributivnog programa.

Kompaniju GAZ u Srbiji već nekoliko godina predstavlja Interauto Čačak, koji poseduje mrežu dilerskih centara za prodaju i servisiranje automobila. Osim prodaje i servisiranja vozila, Interauto se bavi i prodajom originalnih rezervnih delova za vozila GAZ iz svog velikog i dobro snabdevenog skladišta.

GAZ-ova vozila su prisutna na tržištu balkanskih država petu godinu. Uglavnom se prodaju modifikacije s dizel motorom CUMMINS 2.8 D, radne zapremine 2.8 litara sa 120 KS i obrtnim momentom od 295 Nm.

GAZ vozila su dugo i dobro poznata na srpskom tržištu. Kupci se za njih opredeljuju zbog dobrog odnosa cene i kvaliteta, pouzdanosti, niskih troškova vlasništva i visoke izdržljivosti.